25 Σεπτεμβρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Φοιτητικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίαςΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022, 19:51

Φοιτητικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας

Φωτογραφίες – Βίντεο: Γιώργος Δαγαλάκης

Σε εξέλιξη βρίσκεται φοιτητικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας (ΟΠΠΙ) το οποίο διοργανώνουν οι φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας.

Κλειστή παραμένει αυτή την ώρα η Πανεπιστημίου, ενώ η πορεία αναμένεται να κατευθυνθεί προς το Σύνταγμα.

«Η απάντηση της κυβέρνησης μπροστά στις ανάγκες και τα αιτήματα των φοιτητών ήταν για ακόμη μια φορά αστυνομικές δυνάμεις και όξυνση της καταστολής. Για να καταπνίξει κάθε φωνή διεκδίκησης και αμφισβήτησης της αντιλαϊκής πολιτικής και να “προστατέψει” το πανεπιστήμιο – επιχείρηση που είναι ξένο προς τις ανάγκες των φοιτητών», τονίζεται σε καλέσματα φοιτητικών συλλόγων οι οποίοι καταδικάζουν τις επιθέσεις που δέχτηκαν από την αστυνομία το προηγούμενο διάστημα δηλώνοντας πως δεν κάνουν βήμα πίσω.

«Δεν θα επιτρέψουμε να δίνονται 30 εκατομμύρια ευρώ στην ΟΠΠΙ αντί για αναβάθμιση των υποδομών του Ιδρύματός μας, δωρεάν στέγαση, δωρεάν συγγράμματα, προσλήψεις καθηγητών. Αυτά είναι που λείπουν από τους φοιτητές και το πανεπιστήμιό μας και όχι η αστυνομία», σημειώνεται σε καλέσματα φοιτητικών συλλόγων.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022, 19:59Source link

Facebook