1 Δεκεμβρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων ΔυνάμεωνΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022, 17:49

Επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων

Το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Όπως ανακοινώθηκε, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ενημερώθηκε για την αποστολή του και περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του, διαπιστώνοντας τη σημασία της λειτουργίας του στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ για την οργάνωση και ανάπτυξη του αθλητισμού, την προώθηση της έρευνας σε θέματα φυσικής αγωγής, καθώς και για τη συνεργασία του με αθλητικούς φορείς του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Βράβευσε, επίσης, ως παράδειγμα αφοσίωσης στα αθλητικά ιδεώδη τον υπολοχαγό Δημοσθένη Μαριφόγλου, ο οποίος διανύοντας 310,6 χιλιόμετρα κατέλαβε την 2η θέση μεταξύ 46 αθλητών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 48 ωρών που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο Hainesport στο New Jersey των ΗΠΑ.

Απευθυνόμενος στο προσωπικό του ΑΣΑΕΔ, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ το συνεχάρη για το έργο και τις προσπάθειές του και παρείχε κατευθύνσεις που αφορούν στην χάραξη πολιτικής και στην προώθηση και ανάπτυξη του αθλητισμού και της φυσικής αγωγής των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022, 17:49Source link

Facebook