1 Δεκεμβρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Εντοπισμός φυτείας στο Ρέθυμνο και σύλληψη άνδρα για ένοπλη ληστεία στο ΗράκλειοΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022, 22:38

Ρέθυμνο: Εντοπισμός φυτείας στο Ρέθυμνο και σύλληψη άνδρα για ένοπλη ληστεία στο Ηράκλειο

Φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκε σε περιοχή του δήμου Αμαρίου στο Ρέθυμνο, μετά από επιχείρηση εξερεύνησης που οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε σήμερα από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, του τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και του αστυνομικού τμήματος Αμαρίου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή του παραπάνω δήμου, φυτεία κάνναβης αποτελούμενη από σαράντα ένα δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως δύο μέτρων στο στάδιο της συγκομιδής. Σε εξέλιξη βρίσκονται μέχρι και αυτή την ώρα, οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Η προανάκριση διενεργείται από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Επίσης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του τμήματος ‘Αμεσης Δράσης Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για ληστεία. Ο συγκεκριμένος άνδρας, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε σε επιχείρηση ημεδαπής και απειλώντας την με μαχαίρι, αφαίρεσε χρηματικό ποσό. ‘Αμεσα από αστυνομικούς εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρι, ιατρική μάσκα, καπέλο και μπουφάν, τα οποία φορούσε κατά τη διάπραξη της ληστείας, όπως επίσης το χρηματικό ποσό το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022, 22:38Source link

Facebook