8 Δεκεμβρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η μητέρα της 12χρονηςΠρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022, 11:25

Κολωνός: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η μητέρα της 12χρονης

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε, μέσω των συνηγόρων της, η μητέρα της 12χρονης στην υπόθεση του Κολωνού που κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της, πριν από λίγες ημέρες για μαστροπεία σε βάρος του ίδιου της του παιδιού.

Στην προσφυγή που υπέβαλαν οι συνήγοροί της κατά του εντάλματος προσωρινής της κράτησης, υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία για τη μητέρα η οποία εξάλλου επιμένει από την πρώτη στιγμή ότι δεν έχει διαπράξει το κακούργημα που της αποδίδεται επικαλούμενη και τις μαρτυρίες των παιδιών της που  βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της.

Η αίτηση αποφυλάκισης θα κριθεί τις επόμενες ημέρες από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, τα μέλη του οποίου με βούλευμά τους θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση της 37χρονης, αν δηλαδή θα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή ή αν θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη.

Εν τω μεταξύ αναβλήθηκε για τις 24 Φεβρουαρίου από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας η δίκη του πατέρα της 12χρονης ο οποίος κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών προς ιδία χρήση. Τα ναρκωτικά  βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της κατ’ οίκον έρευνας που πραγματοποίησαν. Η δίκη αναβλήθηκε λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022, 11:32Source link

Facebook