6 Δεκεμβρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Μετακινήθηκε ο αστυνομικός που συνομιλούσε με την 12χρονη από τα ΣεπόλιαΠρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022, 16:56

Μετακινήθηκε ο αστυνομικός που συνομιλούσε με την 12χρονη από τα Σεπόλια

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών, και συγκεκριμένα στην υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για τον ανεφοδιασμό των οχημάτων της αστυνομίας με καύσιμα, μετακινήθηκε ο νεαρός αστυνομικός ο οποίος φέρεται να είχε διαδικτυακές συνομιλίες με την 12χρονη από τα Σεπόλια.

Ο αστυφύλακας που υπηρετούσε στο κτήριο της ΓΑΔΑ βρίσκεται σε καθεστώς πειθαρχικού ελέγχου, όπως είχε ανακοινώσει και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση. Τα στοιχεία του δεν είχαν εντοπιστεί στην αρχική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων αλλά όταν έγιναν «φύλλο και φτερό» στα εγκληματολογικά εργαστήρια οι επαφές της ανήλικης στην εφαρμογή, τότε βρέθηκαν οι συνομιλίες που είχε με το προφίλ που χειριζόταν ο Ηλίας Μίχος.

Μέχρι αυτό το στάδιο της έρευνας, ο αστυνομικός δεν φαίνεται να είχε σεξουαλική επαφή με την 12χρονη ενώ δεν του έχει ασκηθεί και κάποια ποινική δίωξη. 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022, 16:56Source link

Facebook