29 Νοεμβρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Nέο απορριμματοφόρο όχημα για την Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου Σκιάθου


Με ένα νέο απορριμματοφόρο όχημα σύγχρονης τεχνολογίας ενισχύεται η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Σκιάθου για τις ανάγκες αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων. Η προμήθεια ύψους 208,940 ευρώ έγινε στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου στην Πρόσκληση του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του αναπτυξιακού άξονα προτεραιότητας «Τοπική ανάπτυξη και προστασία περιβάλλοντος» «Τοπική Ανάπτυξη και Προστασία Περιβάλλοντος» για την προμήθεια απορριμματοφόρων οχημάτων, μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού.

Πρόκειται για φορτηγό όχημα τύπου πρέσας, χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων, που πληροί τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις διεθνείς προδιαγραφές για την προστασία του περιβάλλοντος και με διαστάσεις κατάλληλες ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή ευελιξία για κίνηση τόσο μέσα στην πόλη, όσο και έξω από αυτή. Το νέο όχημα θα συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματικότερη αποκομιδή των απορριμμάτων και στη βελτίωση της οργάνωσης της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

«Η Δημοτική Αρχή έχοντας ως προτεραιότητα το σεβασμό στον δημότη, τον επισκέπτη και στο περιβάλλον καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καθαριότητα και τον ευπρεπισμό των περιοχών του νησιού. Η πλήρης αποκομιδή των απορριμμάτων και ο καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων αποτελούν βασικό μέλημα και γι’ αυτό ο στόλος των οχημάτων της καθαριότητας ανανεώνεται συνεχώς, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία προς αυτή τη κατεύθυνση. Η Υπηρεσία Καθαριότητας και Περιβάλλοντος εργάζεται με υπευθυνότητα και προγραμματισμό. Με τη συνεργασία των πολιτών και του Δήμου θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον τόπο μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Source link

Facebook