6 Δεκεμβρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Αστυνομικοί πρόλαβαν 46χρονο πριν αυτοκτονήσειΠρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022, 23:44

Ηράκλειο: Αστυνομικοί πρόλαβαν 46χρονο πριν αυτοκτονήσει

Aστυνομικοί της ΔΙΑΣ γλίτωσαν “στο παρά ένα” 46χρονο άνδρα από το Ηράκλειο από αυτοκτονία. Τον βρήκαν μετά από αγωνιώδεις αναζητήσεις σε ένα λιόφυτο, κοντά στον Δρακουλιάρη ποταμό στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ήταν σε απελπιστική κατάσταση, και είχε ήδη περάσει τη θηλιά σε ένα δένδρο, έτοιμος να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Ο άνδρας είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα στη μητέρα του αναφέροντας ότι θα δώσει τέλος στη ζωή του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να της έστειλε με sms και μία φωτογραφία με την αυτοσχέδια θηλιά που είχε κάνει.

Όπως ήταν φυσικό, η γυναίκα έζησε στιγμές έντονης αγωνίας. Έπαιρνε αλλεπάλληλα τηλεφώνημα τον 46χρονο, εκείνος όμως δεν απαντούσε. Απελπισμένη ζήτησε τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ και τότε αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ επί σχεδόν δύο ώρες “χτένισαν” σε μεγάλη ακτίνα την περιοχή μεταξύ της εργασίας του άνδρα και του σπιτιού του. 

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν κάθε πιθανό δρομολόγιο που μπορούσε να είχε κάνει ο 46χρονος φεύγοντας από τη δουλειά του και τελικά τον εντόπισαν σε ένα λιόφυτο, έτοιμο και με το σχοινί περασμένο σε ένα χοντρό κλαδί…

Αφού τον πλησίασαν, του μίλησαν και τον έπεισαν να τους ακολουθήσει μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου. Δεν μπορεί κανείς να περιγράψει τα συναισθήματα της μητέρας του 46χρονου αλλά και των ίδιων των αστυνομικών που “στο παρά ένα” γλίτωσαν έναν άνθρωπο από το να δώσει τέλος στη ζωή του.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022, 23:46Source link

Facebook