2 Δεκεμβρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Ο πατέρας του 41χρονου προσπάθησε να αυτοκτονήσει όταν διαπίστωσε ότι ο γιος του ήταν νεκρόςΠρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022, 04:24

Θεσσαλονίκη: Ο πατέρας του 41χρονου προσπάθησε να αυτοκτονήσει όταν διαπίστωσε ότι ο γιος του ήταν νεκρός

Ένα νέο στοιχείο έρχεται να κάνει ακόμη πιο δραματική την ιστορία του φονικού στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. Το στοιχείο αυτό κατέστησε από την πρώτη στιγμή ως βασικό ύποπτο για τη δολοφονία του 41χρονου Αρμένιου τον ίδιο του τον πατέρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Thestival, ο πατέρας όταν συνειδητοποίησε ότι ο γιος του είναι νεκρός επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών. Αυτός είναι και ο λόγος που παραμένει σε κωματώδη κατάσταση αρκετές ώρες μετά την είσοδό του στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Για να μπορέσουν οι γιατροί να διαχειριστούν το περιστατικό έκριναν αναγκαία τη διασωλήνωσή του. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη.

Η έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνεχίζεται. Μέχρι ο πατέρας να βρεθεί σε θέσει που θα μπορεί να μιλήσει, αρκετά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος ένα σκεπάρνι, το οποίο εικάζεται ότι έκρυψε η μητέρα του 41χρονου σε μια προσπάθεια να προστατεύσει τον σύζυγο της. Η ίδια παραδέχτηκε ότι μόλις αντίκρισε τον σύζυγο και το παιδί της να κείτονται στο πάτωμα και καθώς περίμενε την Αστυνομία, σκούπισε τα αίματα που βρίσκονταν δίπλα στο άψυχο σώμα του παιδιού της.

Από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο θάνατος του 41χρονου

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατος του 41χρονου Αρμένιου επήλθε από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο άτυχος άντρας είχε στο κεφάλι και στον λαιμό αρκετά χτυπήματα από εργαλείο. Η ιατροδικαστική υπηρεσία θα έχει σαφέστερη εικόνα όταν βγούν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022, 04:24Source link

Facebook