9 Δεκεμβρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Στόχος αγνώστων το αυτοκίνητο ιδιοκτήτη καφετέριαςΠρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022, 10:53

Ελευσίνα: Στόχος αγνώστων το αυτοκίνητο ιδιοκτήτη καφετέριας

Το αυτοκίνητο ιδιοκτήτη καφετέριας και φούρνου στην Ελευσίνα έγινε τα ξημερώματα παρανάλωμα του πυρός.

Ήταν γύρω στις 2 και μισή όταν οι ένοικοι των γύρω σπιτιών άκουσαν μια έκρηξη και είδαν το μικρό όχημα να φλέγεται και αμέσως κάλεσαν την Πυροσβεστική που έφτασε στη συμβολή των οδών Πάγκαλου και Παύλου, κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της πόλης, Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά και αργότερα ειδοποιήθηκε και η αστυνομία. Οι αρχές, μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχουν εντοπίσει υπολείμματα εμπρηστικού ή εκρηκτικού μηχανισμού και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Είτε να πρόκειται για φωτιά από κάποια μηχανική βλάβη είτε για επίθεση με μηχανισμό. 

Λίγο αργότερα στόχοι εμπρηστών έγιναν πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή της Αργυρούπολης. Στις 3 και 20 τα ξημερώματα άγνωστοι τοποθέτησαν αναμμένα στουπιά κάτω από τα οχήματα που ήταν στη συμβολή των οδών Κομνηνών και Μιλήτου με αποτέλεσμα προκληθούν υλικές ζημιές σε όλα. Μέχρι αυτή την ώρα οι αρχές προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος μπορεί να ήταν ο πιθανός στόχος των εμπρηστών ή πρόκειται για χτύπημα στα «τυφλά». 

Η νύχτα όμως δεν είχε τελειώσει… Άγνωστοι πυρπόλησαν με γκαζάκια ένα αυτοκίνητο στην περιοχή του Περιστερίου. Συγκεκριμένα,  στις 2 και 10 τα ξημερώματα τοποθέτησαν έναν εμπρηστικό μηχανισμό  και εξαφανίστηκαν με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να ξεσπάσει φωτιά. Περίοικοι κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά με πυροσβεστήρες πριν επεκταθεί και σε διπλανά οχήματα.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022, 10:53Source link

Facebook