29 Νοεμβρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Σκύλος επιτέθηκε σε μαθητή την ώρα που πήγαινε σχολείοΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022, 08:07

Λαγονήσι: Σκύλος επιτέθηκε σε μαθητή την ώρα που πήγαινε σχολείο

Ένα 13χρονο παιδί το πρωί της Πέμπτης (27/10) την ώρα που πήγαινε με το πατίνι του στο γυμνάσιο, δέχθηκε άγρια επίθεση από σκύλο φύλακα στο Λαγονήσι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο σκύλος όρμησε στον μαθητή από πίσω, τον έριξε κάτω και τον δάγκωνε με μανία στο κεφάλι.

Ειδικότερα, το σκυλί, που παραλίγο να κατασπαράξει τον ανήλικο, άρχισε να δαγκώνει τον 13χρονο με μανία στο κεφάλι, στο μέτωπο και στα μάγουλα. Το παιδί άρχισε να ουρλιάζει και έβαλε μάλιστα το χέρι του για να προστατευτεί, όπου έχει επίσης βαθιά τραύματα από τα δόντια του σκύλου.

Για καλή τύχη, ένας ιδιοκτήτης ενός βρεφονηπιακού σταθμού βρισκόταν κοντά στο σημείο, άκουσε τις φωνές και με άλλους δυο άνδρες ακινητοποίησαν τον σκύλο, μεταφέροντας το παιδί στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων.

Το παιδί λόγω των σοβαρών τραυμάτων που έφερε, μεταφέρθηκε στο Παίδων «Αγίας Σοφίας» με τη μητέρα να προχωρά σε μήνυση και τους ιδιοκτήτες το άγριου σκυλιού να αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου, που επισκέφθηκε το παιδί στο νοσοκομείο, ισχυρίστηκε ότι κάποιος άφησε ανοιχτή την πόρτα και ο σκύλος βγήκε έξω από το σπίτι.

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022, 08:08Source link

Facebook