29 Νοεμβρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Δύο άνδρες προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ λόγω συνομιλιών με τη 12χρονηΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022, 11:24

Υπόθεση Κολωνού: Δύο άνδρες προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ λόγω συνομιλιών με τη 12χρονη

Δύο ακόμη άνδρες που φέρονται να συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την 12χρονη ανήλικη της φρικιαστικής υπόθεσης των βιασμών της στην περιοχή του Κολωνού, προσήλθαν χθες Δευτέρα αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κι αφού εξετάστηκαν ενόρκως από τους αστυνομικούς αποχώρησαν. Η συμμετοχή τους στην υπόθεση ερευνάται από τις Αρχές. 

Η ενημέρωση της ΕΛ. ΑΣ. για το θέμα έχει ως εξής: 

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία χθες (31-10-2022), απογευματινές και βραδινές ώρες δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 50 και 34 ετών αντίστοιχα.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση».

Σήμερα αναμένεται να καταθέσει ξανά η 12χρονη

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σήμερα αναμένεται να καταθέσει εκ νέου η 12χρονη για την πολύκροτη υπόθεση, κι ενδεχομένως να κληθεί από τους αστυνομικούς να αναγνωρίσει ορισμένα ακόμη πρόσωπα από τους φερόμενους βιαστές της.  


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022, 11:42Source link

Facebook