1 Δεκεμβρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση θανάτου ενός 65χρονουΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022, 06:42

Βόνιτσα: Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση θανάτου ενός 65χρονου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση θανάτου ενός 65χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο ύψος του 7ου χιλιομέτρου της επαρχιακής οδού Βόνιτσας – Μοναστηρακίου, στην Αιτωλοακαρνανία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε σήμερα, έδειξε ότι η σορός του 65χρονου έφερε κακώσεις στον θώρακα, στην κοιλιά, και στο δεξί άνω άκρο, ενώ αναφέρει ως αιτία αυτών των κακώσεων την παράσυρση, στο πλαίσιο οδικού τροχαίου ατυχήματος.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη έπειτα από παράσυρση πεζού.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 65χρονος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου εκτός οδοστρώματος στο ύψος του 7ου χιλιομέτρου της επαρχιακής οδού Βόνιτσας – Μοναστηρακίου, ενώ η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022, 06:44Source link

Facebook