29 Νοεμβρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Αγωνία για την εξαφάνιση του 25χρονου ΜάρκουΠρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022, 09:32

Θεσσαλονίκη: Αγωνία για την εξαφάνιση του 25χρονου Μάρκου

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 25χρονου Μάρκου Χλέουα – Παναγιωτάκη, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης από τις Συκιές, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Οι λεπτομέρειες ωστόσο, που έρχονται στο φως από την εξαφάνισή του, προκαλούν σοβαρά ερωτήματα στις αρχές. Όπως ανέφερε στη Voria.gr ο επικεφαλής του ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος, που συνδράμει στις έρευνες με το Silver Alert, ο νεαρός πριν φύγει από το σπίτι άφησε το κινητό, το πορτοφόλι, τα κλειδιά και την ταυτότητά του και πήρε μαζί του ένα σακίδιο με ένα μπουφάν.

Όπως σημειώνει ο κ. Ράμος, η μόνιμη κατοικία του 25χρονου είναι στην Αθήνα. Ο νεαρός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μόλις από το περασμένο Σάββατο και φιλοξενείται από τη θεία του στις Συκιές.

Για τον λόγο αυτό, οι έρευνες έχουν στραφεί στα δυτικά, με βάση τις Συκιές αλλά και το δάσος του Σέιχ Σου καθώς δεν γνωρίζει την πόλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και εντείνεται η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του. Να σημειωθεί ότι η θεία του έλειπε στη δουλειά το μεσημέρι, όταν ο Μάρκος έφυγε από το σπίτι.

Ο ΟΦΚΑΘ ξεκίνησε με πεζοπόρα τμήματα τις έρευνες και αν κριθεί απαραίτητο υπάρχει η δυνατότητα να σηκώσει drone.

Πηγή: voria.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022, 09:32Source link

Facebook