8 Δεκεμβρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Λήγουν απόψε οι αιτήσεις για 60 θέσεις εργασιακών συμβούλωνΠρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022, 12:48

ΔΥΠΑ: Λήγουν απόψε οι αιτήσεις για 60 θέσεις εργασιακών συμβούλων

Τελευταία ημέρα σήμερα, Τετάρτη 2 Νοεμβρίου για τις αιτήσεις των 60 θέσεων εργασιακών συμβούλων στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ, πρώην ΟΑΕΔ). Οι αιτήσεις θα μπορούν να υποβάλλονται έως και τις 23:59.

Υπενθυμίζεται πως οι θέσεις αφορούν σε ΚΠΑ2 σε ολόκληρη την επικράτεια, ενώ οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΑΣΕΠ ΣΟΧ) για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών.

Τα καθήκοντα της ειδικότητας ΠΕ ή ΤΕ Εργασιακών Συμβούλων θα αφορούν στην προετοιμασία και την υποστήριξη των ανέργων προκειμένου να ενταχθούν ή να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας, η αντιστοίχιση ή η σύζευξη του προφίλ του αναζητούντος εργασία με την προσφερόμενη θέσης εργασίας από τις επιχειρήσεις, καθώς και η παροχή υπηρεσιών και υποστήριξης για όλα τα θέματα προσφοράς και ζήτησης εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού.

Απαιτούνται πτυχίο ή δίπλωμα σχολής από όσες περιγράφονται αναλυτικά στην προκήρυξη.

-Γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (i) επεξεργασίας κειμένων, (ii) υπολογιστικών φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου

-Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr με κωδικούς TAXISnet μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης του ελληνικού δημοσίου www.gov.gr ακολουθώντας τη διαδρομή:

gov.gr→ Εργασία και ασφάλιση → Απασχόληση στο δημόσιο τομέα → 2η Προκήρυξη θέσεων για εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ έτους 2022 , κλικ εδώ.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022, 12:48Source link

Facebook