1 Δεκεμβρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Απολογούνται σήμερα ο προπονητής και ο μηχανικός πλοίων για τον βιασμό της 12χρονηςΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022, 08:37

Απολογούνται σήμερα ο προπονητής και ο μηχανικός πλοίων για τον βιασμό της 12χρονης

Σήμερα, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, την πόρτα της 33ης ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό θα περάσουν ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων στις 11 π.μ. και ο 55χρονος προπονητής ποδοσφαίρου στις 12 μ.μ. Οι δύο άντρες είναι οι τελευταίοι συλληφθέντες, εκ των τεσσάρων, που κατηγορούνται πως βίασαν έναντι αμοιβής την ανήλικη.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους πως είχαν μόνο διαδικτυακή επικοινωνία με την ανήλικη χωρίς ωστόσο να την έχουν συναντήσει διά ζώσης, παρότι απ’ όσα έχουν διαρρεύσει από αστυνομικές πηγές, αλλά και από την εισαγγελική εντολή για τη σύλληψή τους, προκύπτει πως είχαν βιάσει επί πληρωμή την ανήλικη. 

Στο μεταξύ την Τρίτη θα οδηγηθούν ενώπιον της 33ης ανακρίτριας ο 35χρονος και ο 39χρονος που συνελήφθησαν για την υπόθεση του βιασμού του μικρού κοριτσιού και οι οποίοι θα απολογηθούν και αναλόγως θα αποφασιστεί αν θα προφυλακιστούν ή όχι.

Σημειώνεται πως οι τέσσερις τελευταίοι συλληφθέντες βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία  των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο έναντι αμοιβής. Η ποινή για τη συγκεκριμένη κατηγορία, ανέρχεται σε 10-15 χρόνια φυλάκισης.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022, 09:40Source link

Facebook