9 Δεκεμβρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Η Εισαγγελία Ανηλίκων ερευνά ακόμα τρεις περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης στην «Κιβωτό του Κόσμου»Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022, 18:36

Η Εισαγγελία Ανηλίκων ερευνά ακόμα τρεις περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Ακόμη τρεις περιπτώσεις παιδιών ερευνώνται από την Εισαγγελέα Ανηλίκων προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Πρόκειται για ανήλικους τα ονόματα των οποίων αναφέρθηκαν μέσα από  μαρτυρίες στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που είναι σε εξέλιξη.

Ήδη γίνεται προσπάθεια να πειστούν τα παιδιά προκειμένου να λύσουν τη σιωπή τους, να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να μιλήσουν για όσα έχουν βιώσει.

Δυο πρώην εργαζόμενοι παιδαγωγοί στη δομή πέρασαν σήμερα το κατώφλι της Εισαγγελίας ανεβάζοντας τον αριθμό των μαρτύρων στους 12.

Οι εισαγγελείς ανηλίκων, που χειρίζονται την υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες  θα ζητήσουν τους απόρρητους φακέλους παιδιών που φέρονται να έχουν καταγγείλει κακοποίηση αλλά και εκείνων που υπάρχει υποψία ότι πιθανώς έχουν κακοποιηθεί.

Παράλληλα, οι εισαγγελικοί λειτουργοί φέρονται να αναζητούν στοιχεία για κακοποιητικές συμπεριφορές και μέσα από τις απόρρητες αναφορές κοινωνικών λειτουργών.

Την ίδια ώρα , πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόσωπα από το περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου με αφορμή τις αναφορές ότι είναι άφαντός επικοινώνησαν με την Εισαγγελία ενημερώνοντας πως ο ιερέας είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης όποτε του ζητηθεί.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022, 18:36Source link

Facebook