1 Δεκεμβρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Με συναυλία της Ευρυδίκης ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Φάρσαλα


Πλούσιες εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις αλληλεγγύης για τα Χριστούγεννα και την  Πρωτοχρονιά, διοργανώνει και φέτος ο δήμος Φαρσάλων μαζί με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Πολιτικής – Αλληλεγγύης  και  τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση,  με τη συμμετοχή και του Εμπορικού – Επιχειρηματικού Συλλόγου της περιοχής.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει παραστάσεις και δρώμενα για τα παιδιά, εορταστικές μελωδίες, συναυλία, μουσικές παραστάσεις δρόμου και πολλές ακόμη δράσεις (σε εξωτερικούς χώρους), με σκοπό τη ψυχαγωγία των κατοίκων και των επισκεπτών, την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τη στήριξη των ευπαθών ομάδων, την τόνωση της τοπικής αγοράς και γενικότερα τη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας.

Η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων θα γίνει την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Δημαρχείου.
Εκεί, θα τοποθετηθεί η φωτιζόμενη φάτνη και τα ξύλινα σπιτάκια τα οποία κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, θα φιλοξενούν διάφορες δράσεις

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Tρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 πλατεία Δημαρχείου
Η Γιορτή στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων ξεκινά με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Φαρσάλων, Μάκη Εσκίογλου. Θα ακολουθήσει συναυλία με την  δημοφιλή ερμηνεύτρια Ευρυδίκη.

Ο Αι Βασίλης θα περιμένει τα παιδάκια έξω από το Σπιτάκι του, για να ακούσει τις επιθυμίες και τις ευχές τους, να παραλάβει τα γράμματα τους, να φωτογραφηθεί μαζί τους και να τους μοιράσει «χριστουγεννιάτικα δωράκια»,  έχοντας δίπλα του  τα πειραχτήρια Ξωτικά που θα τους χαρίσουν στιγμές διασκέδασης και χαράς.
Παράλληλα ο Δήμος θα προσφέρει ζεστό κρασί, ζεστή σοκολάτα και παραδοσιακά γλυκίσματα και ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος , με τη Νύχτα των Ευχών   στο Σπιτάκι των Χριστουγέννων θα προσφέρει διάφορα γλυκίσματα, θα χαρίζει μπαλόνια στα παιδάκια και θα φωτίσει τον ουρανό με φαναράκια.

Σάββατο 10/12/2022

Άναμμα Δένδρου στο Βασιλί Φαρσάλων

Σάββατο 17/12/2022

Άναμμα Δένδρου στο Ευύδριο Φαρσάλων

Τρίτη ,20 Δεκεμβρίου  2022- Φιλαρμονική Φαρσάλων  Ώρα: 11:00
Χριστουγεννιάτικες διαδρομές στο κέντρο της πόλης, από τη Φιλαρμονική Φαρσάλων. Οι δρόμοι της πόλης θα πλημμυρίσουν από χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Τετάρτη , 21 Δεκεμβρίου 2022-  Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων
Ώρα : 19:30

Μουσική εκδήλωση στήριξης και αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φαρσάλων
Στο πλαίσιο των δράσεων ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης, για τη στήριξη των άπορων οικογενειών του Δήμου.
Στη βραδιά αυτή κοινωνικής ευαισθητοποίησης θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση  με τον Μπάμπη Τσέρτο.

ΣΗΜEIΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΙΔΩΝ :

Είσοδος Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων από τις 6 το απόγευμα μέχρι λήξεως της εκδήλωσης

Πέμπτη 22 ΔεκεμβρίουΠολιτιστικό Κέντρο  Φαρσάλων

Μουσική Εκδήλωση της Μουσικής Σχολής Φαρσάλων

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου

17.00μμ-20.00μμ

Ο Δήμος Φαρσάλων θα φιλοξενήσει Το Magic Castle Entertaiment, μία στέγη καλλιτεχνών που αποτελείται από Ταχυδακτυλουργούς, Animateurs, Ξυλοπόδαρους, Jugglers οι οποίοι στην πλατεία Δημαρχείου θα μεταφέρουν τη χαρά και τη γιορτινή διάθεση στα παιδιά όλων των ηλικιών.

Ζωγραφική Προσώπου

Περίτεχνα σχέδια και πολύχρωμες χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές γεμίζουν τα πρόσωπα των παιδιών και όχι μόνο.

Ο Αγαπημένος Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται στον χώρο για να μιλήσει και να φωτογραφηθεί  με όλα τα παιδιά, ενώ το ξωτικό θα ετοιμάζει μπαλονοκατασκευές.

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΗ  Φαρσάλων θα ερμηνεύσει  Χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια στο Πολιτιστικό  Κέντρο στις 6 το απόγευμα

 

Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου -Πλατεία Δημαρχείου Φαρσάλων  17.00μμ-20.00μμ

Magic Castle Entertaiment

Ζωγραφική Προσώπου

 

Δευτέρα  26 έως και Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου –  Πλατεία Δημαρχείου 17.00μμ-20.00μμ  

Ο Δήμος Φαρσάλων θα φιλοξενήσει για ημέρες ακόμα τους Magic Castle Entertaiment οι οποίοι θα μεταφέρουν τη χαρά και τη γιορτινή διάθεση στα παιδιά όλων των ηλικιών με μία διαδραστική παράσταση με ενεργή συμμετοχή όλων των παιδιών.

Ζωγραφική Προσώπου

Τετάρτη 28/12/2022   Πλατεία Δημαρχείου- Πλατεία Λαού

Παιδική Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων.

Ο Αη Βασίλης σε μπελάδες…..

Πρωτότυπο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, ένα φανταστικό διαδραστικό χριστουγεννιάτικο παιχνίδι για παιδιά θα διεξαχθεί και στις δύο πλατείες των Φαρσάλων.

Παρασκευή 30/12/2022

Χριστουγεννιάτικος περίπατος στους δρόμους της πόλης από την Δημοτική Χορωδία του ΟΠΑΚΠΑ.

Ένα Μαγευτικό Σκηνικό για παιδιά θα στηθεί στην Πλατεία Δημαρχείου από τις 5-8 μ.μ με ταχυδακτυλουργούς, αnimateurs, ξυλοπόδαρου και Jugglers

Ζωγραφική Προσώπου

Σάββατο 31/12/2022 εκδήλωση του  ΟΠΑΚΠΑ

Αποχαιρετώντας το  2022… με εορταστική διάθεση στην Πλατεία Λαού.

Ώρα 12:00μμ-14:00μμ

Αποχαιρετούμε την τελευταία ημέρα του χρόνου με τραγούδια και μελωδίες, στην πλατεία Λαού από τους Μortiz.

17.00μμ-20.00μ  Πλατεία Δημαρχείου

Ένα Μαγευτικό Σκηνικό για παιδιά θα στηθεί την τελευταία ημέρα του χρόνου,  στην Πλατεία Δημαρχείου

Ζωγραφική Προσώπου

Σημειώνεται τέλος πως το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν και οι εορταστικές δράσεις που προετοιμάζουν τα ΚΔΑΠ του Δήμου ΦαρσάλωνSource link

Facebook