9 Δεκεμβρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

«Το κατάλαβα όταν είδα το αίμα»Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022, 01:13

Γιάννης Μάρκου για τις μαχαιριές στη Βαρυμπόμπη: «Το κατάλαβα όταν είδα το αίμα»

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου συγκλόνισε μιλώντας για την επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι στη Βαρυμπόμπη, για τη σειρά σε καντίνα. Ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός και χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο για τρεις βδομάδες.

Ο Γιάννης Μάρκου, έλυσε τη σιωπή του και περιέγραψε τη στιγμή της επίθεσης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Μας προσπέρασε και πήγε στο ταμείο… Τον άγγιξα με το δάχτυλο στον ώμο και γύρισε θυμωμένος. Του είπα πως αυτό που κάνει δεν είναι σωστό και πως πολλοί περιμένουμε τη σειρά μας. Άρχισε να με βρίζει με πολύ αισχρά λόγια και είχα τα χέρια μου στη τσέπη και άρχισε να με σπρώχνει…», δήλωσε ο Γιάννης Μάρκου.

Και συνέχισε να περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης: «Η βιαιότητα και όλο το σκηνικό ούτε σε ταινία δεν το βλέπεις… Μου βγήκε το ρολόι από το χέρι και δεν είχα στραμμένη την προσοχή μου πάνω του! Ήρθε από πίσω μου την ώρα που ακουμπούσα το ρολόι στο αυτοκίνητο μου. Ήταν σκυμμένος μπροστά μου και ένιωθα σαν να μου ρίχνει ελαφριές μπουνιές».

Στην ερώτηση αν ένιωσε πόνο, απάντησε: «Όχι. Το κατάλαβα όταν είδα πολύ αίμα μπροστά μου». Ένας φίλος του κυριολεκτικά ήταν ο άνθρωπος που του έσωσε τη ζωή, αφού αμέσως του έδωσε με μαντίλι τον μηρό για να σταματήσει την αιμορραγία: «Μου έσωσε τη ζωή… 5 λίτρα αίμα πήγα με 1…», είπε ο Γιάννης Μάρκου.

Ο δράστης της επίθεσης προφυλακίστηκε ενώ ελεύθερος μέχρι τη δίκη είναι ο συγκατηγορούμενός του.

Δείτε το βίντεο

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022, 01:13Source link

Facebook