8 Δεκεμβρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Δεν έχω αναλάβει την υπεράσπιση και νομική εκπροσώπηση του πατέρα ΑντώνιουΠρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022, 17:10

Νουλέζας: Δεν έχω αναλάβει την υπεράσπιση και νομική εκπροσώπηση του πατέρα Αντώνιου

Αρνείται ότι έχει αναλάβει την υπεράσπιση του πατήρ Αντώνιου Παπανικολάου της «Κιβωτού του Κόσμου», με δήλωσή του στη «Ζούγκλα», ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Δεν έχω αναλάβει την υπεράσπιση και νομική εκπροσώπηση του Πάτερ Αντώνιου Παπανικολάου της “Κιβωτού του Κόσμου” όπως φημολογείται.

Υπόθεση που απασχολεί την επικαιρότητα

Δεν τον γνωρίζω καν.

Δεν μου έχει ανατεθεί τέτοια εντολή.

Απαντώ έτσι σε όσους εκπροσώπους των ΜΜΕ η πολίτες  με ρωτούν.

Δεν γνωρίζω ειλικρινά πώς προκύπτει η πληροφορία αυτή.

Παρακολουθώ με αγωνία  και επιφύλαξη την εξέλιξη της υπόθεσης αυτής που συγκλονίζει την κοινή γνώμη

Εύχομαι οι σοβαρές, βαριές κατηγορίες που εξαπολύονται απευθύνονται δημόσια εναντίον του να αποδειχθούν ανυπόστατες, αναληθείς και ψευδείς.

Να συνεχίσει να υπάρχει η Κιβωτός του Κόσμου μια ανοικτή αγκαλιά για όλα τα παιδιά.

Άλλωστε έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση η υπόθεση διερευνάται αν τυχόν έχουν διαπραχθεί εγκληματικές αξιόποινες πράξεις αδικήματα που αφορούν την ενδεχόμενη κακοποίηση ανηλίκων παιδιών ή την οικονομική διαχείριση της ΜΚΟ που έχει λάβει μεγάλες χορηγίες δεκάδων ευρώ και πλέον διοικείται από νέο ΔΣ.

Χρειάζεται πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης αυτής.

Είναι πρόωρο να εξαχθούν συμπεράσματα.

Ας σεβαστούμε λοιπόν όλοι όπως έχουμε υποχρέωση ανεξαιρέτως το τεκμήριο αθωότητας του ανθρώπου αυτού ότι ακόμη δεν έχει κληθεί να καταθέσει πριν τον σταυρώσουμε τον ισοπεδώσουμε ολοκληρωτικά προκρίνοντας την ενοχή του και τον καταδικάσουμε προκαταβολικά εκδίδοντας αυθαίρετα ετυμηγορία.  

Κανείς απολύτως δεν δικαιούται για να γεμίσει τον τηλεοπτικό χρόνο της εκπομπής του να παριστάνει να υποδύεται ιδιοτελώς τον αυτόκλητο Εισαγγελέα καταργώντας χωρίς σεβασμό το Σύνταγμα την ΕΣΔΑ και τον ΚΠΔ που ισχύουν για όλους τους ανθρώπους.

Διαφωνώ με αυτό το δημόσιο λιντσάρισμα».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022, 18:12Source link

Facebook