6 Φεβρουαρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Ειδ. Δικαστήριο για Παπαγγελόπουλο – Τουλουπάκη: Έκλεισε ο κύκλος των μαρτύρων κατηγορίαςΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022, 21:23

Ειδ. Δικαστήριο για Παπαγγελόπουλο - Τουλουπάκη: Έκλεισε ο κύκλος των μαρτύρων κατηγορίας

Με την κατάθεση της πρώην εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου έκλεισε ο κύκλος των μαρτύρων κατηγορητηρίου στο Ειδικό Δικαστήριο με κατηγορούμενους τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την πρώην επικεφαλής της εισαγγελίας διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη.

Η κ. Δημητρίου επανέλαβε ότι ουδέποτε η ίδια δέχτηκε παρεμβάσεις στο έργο της ενώ αναφερόμενη στην παραίτηση της Ελένης Ράϊκου από επικεφαλής της εισαγγελίας διαφθοράς για την οποία αιφνιδιάστηκε τόνισε: «Εάν οι δικαστές φοβούνται τότε να κάνουν άλλη δουλειά».

Η πρώην ανώτατη εισαγγελική λειτουργός πρόσθεσε πως η κ. Ράϊκου έπρεπε να έχει δηλώσει αποχή από την έρευνα για την υπόθεση Novartis ακόμη και αν δεν είχε γίνει δεκτή. Όσο για τις αναφορές των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι δεν ήταν μηνύσεις ενώ εξέφρασε την απορία της γιατί καθυστέρησαν να την υποβάλλουν με δεδομένο ότι έληγε σε λίγο η αποσβεστική προθεσμία παραγραφής για τη  διερεύνηση τυχόν αδικημάτων από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή. 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022, 21:24Source link

Facebook