31 Ιανουαρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Βόλος: Έσπαζε τζαμαρίες καταστημάτων για να κλέψει


Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, πέντε περιπτώσεις κλοπών, εκ των οποίων τρεις τετελεσμένες και δύο σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Συνελήφθη χθες (30-11-2022) στον Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, χθες τις μεταμεσονύχτιες ώρες, ο δράστης έσπασε τη τζαμαρία καφετέριας στον Βόλο, με σκοπό να κλέψει, ωστόσο δεν ολοκλήρωσε την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός και αποχώρησε.

Ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Βόλου και προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του, μπήκε σε άλλο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, προκαλώντας φθορές στη τζαμαρία της κεντρικής εισόδου του.

Ακολούθως, ο δράστης ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εργαλεία (πένσα και κατσαβίδια).

Στο πλαίσιο της έρευνας που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου διαπιστώθηκε ότι, ο συλληφθείς, κατά το χρονικό διάστημα από 29-09-2022 έως χθες (30-11-2022) στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, διέπραξε επίσης:
• τρεις (3) κλοπές σε ισάριθμα καταστήματα (1-σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών, -1- σε κατάστημα πώλησης χρωμάτων και 1 σε κατάστημα ψιλικών), από τις οποίες αποκόμισε το συνολικό χρηματικό ποσό των 730 ευρώ και 2 πακέτα με στιγμιαία λαχεία (ξυστό), καθώς και
• μία (1) απόπειρα κλοπής σε κατάστημα πώλησης υδραυλικών ειδών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.Source link

Facebook