6 Φεβρουαρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ


Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα φετινά Χριστούγεννα, στο Δήμο Κιλελέρ,  παρουσίασε  σε συνέντευξη τύπου ο αντιδήμαρχος, Αχιλλέας Χατζούλης, πλαισιωμένος από τους υπαλλήλους του Τμήματος Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού και Δια Βίου Μάθησης Στέλα Πασαλίδου, Αλέξανδρο Αγναντή και Ελένη Καλογήρου.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχεις ως εξής:

Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικων δέντρων

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 7μ.μ  στο Κιλελέρ.

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 6μ.μ  στους Αγίους Αναργύρους και στη Μελία,  στις 7μ.μ  στο Μικρό βουνό και στις 8μ.μ   στην Αγναντερή.

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 7μ.μ  στη Χάλκη και στις  7.30 μ.μ στο Αρμένιο.

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 7μ.μ  στη Χαρά.

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 6μ.μ   στη Νίκαια.

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις  6.30 μ.μ  στις Νέες Καρυές και στη Γαλήνη και στις  7.30 μ.μ  στη Γλαύκη.

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις  5μ.μ  στο Καλαμάκι, στις 5.30 μ.μ   στα Βούναινα και στις 6μ.μ στον Πλατύκαμπο στο Μελισσοχώρι και στο Ζάππειο.

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 8μ.μ  στο Ομορφοχώρι.

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 7μ.μ στη Μέλισσα.

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 5.30   στο Μεγάλο Μοναστήρι και στις 7μ.μ στο  Ελευθέριο.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα ακούγεται Χριστουγεννιάτικη μουσική, Αη Βασίλης και ξωτικά θα μοιράζουν δώρα, μάγοι, ζογκλέρ και ξυλοπόδαροι θα διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους και πυροτεχνήματα θα φωτίζουν τον ουρανό.

Παράλληλα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, θα δοθει η χριστουγεννιάτικη παιδικη παράσταση  “Η εξαφάνιση του Άη Βασίλη” με τον Φώτη Σπύρου ενώ την  Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη Μουσική Εκδήλωση της Μουσικής Σχολής Νίκαιας.

Τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι  θα αναβιώσει στο Μεγάλο Μοναστήρι, το παραδοσιακό έθιμο της «γουρουνοχαράς».Source link

Facebook