6 Φεβρουαρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Χρ. Τριαντόπουλος: Ζητώ τη στήριξη της Μαγνησίας για να συνεχίσω να εργάζομαι για τον τόπο


Με απόφαση του Πρωθυπουργού  Κ. Μητσοτάκη, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Αρμόδιος για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος, θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην εκλογική περιφέρεια Μαγνησίας, στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος δήλωσε σχετικά:

«Από την πρώτη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλαβε τα ηνία της μεγάλης φιλελεύθερης και λαϊκής κεντροδεξιάς παράταξης, ήμασταν πολλοί οι νέοι και δημιουργικοί πολίτες που συνταχθήκαμε στο πλευρό του και στη μεγάλη προσπάθεια για την προώθηση των σημαντικών μεταρρυθμίσεων και τομών που έχει ανάγκη η πατρίδα μας, με το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες γενιές. (…)

(…) Σε αυτό το πλαίσιο, μεταξύ πολλών άλλων, εργαστήκαμε και διαμορφώσαμε νέα καινοτόμα εργαλεία και σχήματα για τη στήριξη της οικονομίας και της κοινωνίας, που πιέστηκαν από την υγειονομική κρίση, αλλά και δημιουργήσαμε -στη βάση μιας νέας φιλοσοφίας- ένα νέο μηχανισμό για την κρατική αρωγή και την αποκατάσταση μετά από φυσικές καταστροφές, οι οποίες έχουν επιδεινωθεί εξαιτίας της κλιματικής κρίσης. (…)

(…) Έτσι, καταφέραμε μέσα από τη δημιουργία ειδικής ψηφιακής πλατφόρμας, οι πληγέντες να λαμβάνουν την πρώτη αρωγή σε λίγες ημέρες, ενώ στο παρελθόν έμεναν για μήνες και χρόνια χωρίς βοήθεια. Πετύχαμε η στήριξη να είναι υπερπολλαπλάσια, ενώ ο χρόνος υποπολλαπλάσιος από ό,τι στο παρελθόν, εδραιώσαμε η έκτακτη χρηματοδότηση να απέχει παρασάγγας από ό,τι πριν και να πιάνει τόπο, και αναπτύξαμε ειδικά σχήματα στήριξης προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε περίπτωσης. (…)

(…) Όλη αυτή την περίοδο της απρόσκοπτης υλοποίησης του κυβερνητικού έργου, η έννοια και η ματιά μου ποτέ δεν έφυγε από την ιδιαίτερη πατρίδα μου, τη Μαγνησία, και τους πολίτες της. Τον τόπο της οικογένειας μου, τον τόπο που μεγάλωσα, τον τόπο μου.

Η απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης μας στη Μαγνησία στις Εθνικές Εκλογές του 2023 αποτελεί μεγάλη τιμή και συνάμα ευθύνη. (…)

Και με τη Μαγνησία και τους πολίτες της στο επίκεντρο αυτής της εθνικής προσπάθειας, έχοντας ως οραματικό στόχο -που αρχίζει ήδη να υλοποιείται- η περιοχή να καταστεί ένας διαμετακομιστικός κόμβος με διεθνή εμβέλεια, που θα διαμορφώσει συνθήκες ευημερίας για όλες και όλους.

Ζητώ, λοιπόν, τη στήριξη και την ψήφο των συμπατριωτών μου στη Μαγνησία για να συνεχίσω να εργάζομαι για την πατρίδα και τον τόπο μου. Για να συνεχίσουμε, όλες και όλοι μαζί, αυτή την εθνική προσπάθεια για την Ελλάδα και τη Μαγνησία που μας αξίζει, που οραματιζόμαστε, που θα αγαπήσουν τα παιδιά μας».Source link

Facebook