8 Φεβρουαρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

«Αν αφήσουν τον αστυνομικό ελεύθερο, θα του κάνω ό,τι έκανε στο παιδί μου»Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022, 22:01

Πατέρας 16χρονου Ρομά: «Αν αφήσουν τον αστυνομικό ελεύθερο, θα του κάνω ό,τι έκανε στο παιδί μου»

«Ό,τι έκανε στο παιδί μου, θα κάνω στο παιδί του», αν οι Αρχές τον αφήσουν ελεύθερο θα το «πληρώσει με το ίδιο νόμισμα», δήλωσε οργισμένος ο πατέρας του 16χρονου Ρομά που πυροβολήθηκε από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στο Star, ο πατέρας του νεαρού Ρομά, είπε χαρακτηριστικά: «Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη. Να μην βγει ο αστυνομικός έξω, γιατί άμα βγει έξω ο αστυνομικός, λίγα κάναμε. Μετά θα γίνουν πιο πολλά και πιο… άσχημα πράγματα θα γίνουν».

«Αν αφήσουν τον αστυνομικό ελεύθερο δεν ξέρω κι εγώ που θα φτάσω. Έχει δυο παιδιά αυτός, ο αστυνομικός. Μεγαλώνει δυο παιδιά…Αυτός τι έκανε στο παιδί μου; Με το ίδιο νόμισμα θα το πληρώσει κι αυτός. Ό,τι έκανε στο παιδί μου, θα κάνω στο παιδί του. Αυτό, δεν έχω τίποτα άλλο να πω.. Μπορείτε να τον βάλετε μέσα, η δικαιοσύνη να τον βάλει μέσα; Άμα τον βάλει μέσα όλα ήρεμα θα γίνουν. Θα ησυχάσουν τα πάντα. Άμα τον βάλει αύριο ο Εισαγγελέας και ο Ανακριτής και τον προφυλακίσει, όλα θα γίνουν ειρήνη. Εάν τον αφήσει ελεύθερο, δεν ξέρω κι εγώ που θα φτάσω», πρόσθεσε ο πατέρας του 16χρονου.

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022, 22:01Source link

Facebook