Ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων σχεδιάζει η δημοτική αρχή Σκοπέλου, προκειμένου να αποκατασταθεί η βατότηταΟλοκληρωμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων σχεδιάζει η δημοτική αρχή Σκοπέλου, προκειμένου να αποκατασταθεί η βατότητα και να είναι ασφαλείς οι δρόμοι τους οποίους διέρχονται καθημερινά οι κάτοικοι του νησιού.

Ειδικότερα, οι δρόμοι που θα ασφαλτοστρωθούν είναι ο επαρχιακός μέχρι Αγία Μαρίνα, από το Μετόχι μέχρι τη μονή Ευαγγελισμού, το τμήμα μέχρι την μονή του Προδρόμου, ο επαρχιακός δρόμος μέχρι Μουρτερό, ο δρόμος προς τον Βιολογικό Καθαρισμό και στο τμήμα Αγ. Ρηγινάκης Γλώσσας, καθώς επίσης το τμήμα Περιβολιού μέχρι τον Φάρο, στον κάβο «Γουρούνι».

Ο δήμος πιέζει επίσης για τη χρηματοδότηση της ασφαλτόστρωσης του δρόμου «Καλογήρου», ένα έργο που έχει προϋπολογισμό 2.250.000 ευρώ.

Παράλληλα προωθούνται οι σχετικές εγκρίσεις για τις ασφαλτοστρώσεις στα σημεία Στάφυλος, Λούτσα, Πύργος και Ράχες. και να είναι ασφαλείς οι δρόμοι τους οποίους διέρχονται καθημερινά οι κάτοικοι του νησιού.

Από skopelostv