6 Φεβρουαρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Συγκλονίζει η μητέρα της αδικοχαμένης Έμμας: «Φεύγοντας έδωσε ζωή»Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023, 03:10

Συγκλονίζει η μητέρα της αδικοχαμένης Έμμας: «Φεύγοντας έδωσε ζωή»

«Εμείς απλά εκπληρώσαμε την επιθυμία του παιδιού μας» λέει η μητέρα της 21χρονης Έμμας που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα γινόταν αυτό. Εμείς απλά εκπληρώσαμε την επιθυμία του παιδιού μας. Ποτέ δεν φανταζόμασταν όλο αυτό που θα επακολουθούσε. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζαμε καν για τα ποσοστά δωρεάς οργάνων στη χώρα, εμείς κάναμε αυτό που θεωρήσαμε καθήκον μετά την επιθυμία του παιδιού μας» πρόσθεσε η μητέρα της 21χρονης Έμμας καθώς από εκείνη τη μέρα, πάνω από 3.000 άνθρωποι έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να γίνουν δωρητές οργάνων.

Δείτε το βίντεο:

 

«Η Έμμα ήταν πολύ ζωντανό παιδί, επέλεγε τη ζωή. Φεύγοντας έδωσε ζωή» είπε στη συνέχεια ιδιαίτερα φορτισμένη η κα Κέλλυ Καμπάκη και κατέληξε για το πώς περνούν οι ημέρες χωρίς την κόρη της: «Είναι ένας εφιάλτης δίχως τέλος. Βγάζουμε μέρα τη μέρα».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023, 03:11Source link

Facebook