
Για πρώτη φορά στη πόλη της Λάρισας διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, Σχολή Ομοσπονδιακών και Περιφερειακών κριτών Ποδηλασίας σεμινάριο για τα αγωνίσματα Ορεινής ποδηλασίας, Δρόμου και CycloCross.
Διαδικτυακά υλοποιήθηκαν τα μαθήματα 11 & 12 Ιανουαρίου, ενώ από 13-15 Ιανουαρίου δια ζώσης στην Λάρισα στο ξενοδοχείο «Διόνυσος».
Ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ κ.Βαγγέλης Μόρας χαιρέτησε την σχολή κριτών καλωσορίζοντας τους διεθνείς κομισάριους της UCI κ.Πέτσα Βλαδίμηρο και κ.Κωνσταντόπουλο Δημήτρη καθώς και τον ταμία της Ε.Ο.Π. κ.Σάββα Τσοπούρογλου.
Τόνισε ότι ο Δήμος στηρίζει έμπρακτα το άθλημα της ποδηλασίας, την ανάπτυξη και την διάδοση του. Με τους συλλόγους της πόλης μας έχουν συνδιοργανωθεί αγώνες δρόμου και ορεινής ποδηλασίας για όλες της ηλικιακές κατηγορίες.
Υπενυμίζεται ότι η Λάρισα έχει φιλοξενήσει Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ποδηλασίας και πρωταγωνίστησε στο 4ο ΕΤΑΠ του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας. Διαπιστώθηκε οτι όσο το άθλημα, αναπτύσσεται χρειάζεται περισσότερους κριτές για την καλύτερη διοργάνωση των αγώνων.
Τέλος ο κ.Μόρας ευχήθηκε καλή επιτυχία στους 33 διαγωνιζόμενους υποψήφιους κριτές που μετέχουν από όλη την Ελλάδα.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
More Stories
Σε ενδυνάμωση των μπλόκων καλεί η Παννελαδική Επιτροπή – Τι λέει για την συνάντηση με Γεωργαντά
Αξιολογούνται οι προτάσεις για ανέγερση νέου ρολογιού στη Λάρισα
Στις 9 θα ανοίξουν τα σχολεία αύριο Τρίτη σε Τρίκαλα και Μετέωρα