29 Ιανουαρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Νεότερα στοιχεία για την εξαφάνιση της 44χρονης Ελένης ΕυθυμίουΠρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023, 12:46

Νεότερα στοιχεία για την εξαφάνιση της 44χρονης Ελένης Ευθυμίου

Μετά την κατάθεση του 67χρονου ιδιοκτήτη του ησυχαστηρίου του Αγίου Παϊσίου στον Αρχάγγελο Ρόδου συνεχίστηκαν χθες (20/1) οι έρευνες για τον εντοπισμό της 44χρονης μητέρας Ελένης Ευθυμίου από την Πάτρα, η οποία αγνοείται από το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στις 16:00 της Δευτέρας, από κάμερα ασφαλείας προκύπτει ότι η αγνοούμενη οδηγώντας το όχημά της, βγαίνει από τη δημοτική κοινότητα Μαλώνας μέσα από παραδρόμους με κατεύθυνση προς τη δημοτική κοινότητα Μασάρων. Ενόσω περνάει από γεφυράκι στην έξοδο του χωριού, φέρεται να αλλάζει κατεύθυνση κι αυτό είναι το τελευταίο στίγμα που έχουν οι αρχές στη διάθεσή τους από την 44χρονη.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες από κάμερες ασφαλείας προκύπτει ότι στις 15:55 της ίδιας ημέρας, αναχωρεί από την περιοχή «Στεγνά» όπου βρισκόταν, ο ιδιοκτήτης του μοναστηριού το οποίο είχε επισκεφθεί στις 13:20 μ.μ. της Δευτέρας η αγνοούμενη μητέρα, το οποίο και επισκεπτόταν τακτικά. 

Με δεδομένη την ως άνω καταγραφή των καμερών αλλά και το γεγονός ότι υπάρχει μαρτυρία που θέλει το αυτοκίνητο της αγνοούμενης να εθεάθη στην περιοχή, σε αγροτικό δρόμο και να οδηγείται από άνδρα με μούσια άγνωστης ταυτότητας, ο ιδιοκτήτης του ησυχαστηρίου κλήθηκε χθες (20/1) για εξηγήσεις.

Ο μάρτυρας μάλιστα αναφέρει ότι το αυτοκίνητο εθεάθη στην περιοχή κατά τις 12.30 μ.μ. της Δευτέρας και τον άγνωστο να ανεβαίνει στο βουνό μόνος του. Από την πρώτη κατάθεση που έδωσε ο ιδιοκτήτης δεν προέκυψε κάτι νεότερο και εμμένει στον ισχυρισμό του ότι ο ίδιος ήταν στα «Στεγνά».

Ήδη στην περιοχή όπου εθεάθη για τελευταία φορά η 44χρονη, ξεκίνησαν έρευνες από ειδικά κλιμάκια με τη συμμετοχή και ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών. Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη προκύψει ότι η 44χρονη εισήλθε στη 13:20 στο ησυχαστήριο του Αγίου Παϊσίου στον Αρχάγγελο και αναχώρησε από το σημείο μια ώρα μετά.

Προέκυψε εξάλλου από καταθέσεις ότι η 44χρονη συνομιλούσε μετά την αναχώρησή της από το σημείο στο κινητό της τηλέφωνο και ότι το στίγμα του χάθηκε αργότερα.

Όπως απεκάλυψε χθες το dimokratiki.gr, ένας βοσκός κατέθεσε ότι την περασμένη Δευτέρα -ημέρα κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη της –  στις 15:30 στην περιοχή «Λιβάδια», μεταξύ Αρχαγγέλου και Μαλώνας, η αγνοούμενη μητέρα του ζήτησε πληροφορίες για τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει για να φτάσει στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται στην περιοχή.

Το πρωί της Δευτέρας είχε αναχωρήσει από την οικία της επί της οδού Δ. Αναστασιάδη με το αυτοκίνητο της με κατεύθυνση το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου στ’ Ασγούρου, όπου άφησε το παιδί της. Το πρωί της Τρίτης το αυτοκίνητό της βρέθηκε από κάτοικο της Μαλώνας ντελαπαρισμένο σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή «Νιόγλια» που οδηγεί στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου.

Πηγή: dimokratiki.gr


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023, 12:46Source link

Facebook