31 Ιανουαρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

«Θα προτιμούσα τη συγγνώμη να την πουν μπροστά από το μνήμα του γιου μου»Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023, 11:08

Πατέρας Άλκη: «Θα προτιμούσα τη συγγνώμη να την πουν μπροστά από το μνήμα του γιου μου»

«Θα προτιμούσα τη συγγνώμη να την πουν μπορούσα από το μνήμα του Άλκη» ανέφερε ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η σημερινή δικάσιμος για τη στυγερή δολοφονία του.

Ο κ. Καμπανός σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ανέβηκε και σήμερα (25/1) τα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου λίγα λεπτά προτού ξεκινήσει η δίκη. Η μητέρα παρέμεινε αμίλητη και πέρασε προς την αίθουσα.

 

 

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας δήλωσε στους δημοσιογράφους «το παιδί που καταθέτει σήμερα, επέζησε από αυτήν την τραγωδία. Φανταστείτε την ταραχή που είχε όταν προσπαθούσε να αντιληφθεί πράγματα, τη στιγμή που ήθελε να σωθεί. Ο συγκεκριμένος έχει δει πράγματα και σκηνές πριν χάσει ο Άλκης την ζωή του. “Κοκκάλωσα όταν είδα να έρχονται με δρεπάνια και μαχαίρια κατά πάνω μας” μου είπε ο ίδιος. Φανταστείτε την ταραχή του, είναι ανατριχιαστικό όταν αναπλάσεις στο μυαλό σου αυτή την εικόνα».

 

Πηγή: Thesstoday.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023, 11:41Source link

Facebook