31 Ιανουαρίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Με την κατάθεση μάρτυρα συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου ΆλκηΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023, 09:46

Θεσσαλονίκη: Με την κατάθεση μάρτυρα συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη

Με την κατάθεση του πρώτου μάρτυρα κατηγορίας συνεχίζεται σήμερα (24/1) στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης η δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Σύμφωνα με τον κατάλογο των μαρτύρων, πρώτος αναμένεται να καταθέσει ο ένας από τους δύο φίλους του άτυχου 19χρονου, ο οποίος ήταν παρών στο αιματηρό οπαδικό επεισόδιο, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022, στην περιοχή της Χαριλάου, και συγκαταλέγεται μεταξύ των θυμάτων.

Κατά τη χθεσινή ημέρα, οι 12 κατηγορούμενοι, ηλικίας 21 και 26 ετών και όλοι προσωρινά κρατούμενοι, κλήθηκαν να τοποθετηθούν επί των βαρύτατων κατηγοριών που τους αποδίδονται. Όλοι αρνήθηκαν ότι χτύπησαν τον Άλκη, παρότι παραδέχθηκαν ότι ήταν παρόντες στο περιστατικό.

Η πολιτική αγωγή ζήτησε την επέκταση των κατηγοριών για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της διακεκριμένης κατοχής όπλων και γι’ αυτό τον λόγο υπέβαλε μήνυση, προκειμένου να διερευνηθεί η τέλεση των παραπάνω πράξεων μετά το πέρας της δίκης, με τη διαβίβαση των πρακτικών της στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πηγή φωτογραφίας: Grtimes.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023, 10:02Source link

Facebook