26 Μαρτίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Τέσσερις καρέκλες αιμοδοσίας δώρισε ο Δ. Αγιάς στο Γ.Ν.Λ


Τη δωρεά του Δήμου Αγίας προς το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας παρουσίασε ο Διοικητής Γρηγόριος Βλαχάκης, παρουσία του Δημάρχου Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα.

Η δωρεά περιλαμβάνει 4 ειδικές καρέκλες Αιμοδοσίας (3 ηλεκτροκίνητες και 1 χειροκίνητη).

Ο κ. Βλαχάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγιάς και παρουσίασε το έργο της Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας, η οποία καλύπτει τις ανάγκες σε αίμα για όλα τα Δημόσια και Ιδιωτικά ιδρύματα της Θεσσαλίας.

Επίσης αναφέρθηκε στους εθελοντές αιμοδότες και στους 242 συνεργαζόμενους Αιμοδοτικούς Συλλόγους οι οποίοι στηρίζουν τον άγνωστο ασθενή που έχει ανάγκη μετάγγισης αίματος και παραγώγων .

Ο Δήμαρχος Αγιάς, Αντώνης Γκουντάρας, συνεχάρη τους ιατρούς και το προσωπικό της Αιμοδοσίας για τις υπηρεσίες τους, τον Διοικητή του Γ.Ν. Λάρισας για την πρωτοβουλία του. Διαβεβαίωσε για την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Αγιάς στο έργο τους και την ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση του Εθελοντικού Αιμοδοτικού Κινήματος.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν τα στελέχη του Τμήματος Αιμοδοσίας, η Μαρία Βασιλούδη Διευθύντρια Ιατρικής Βιοπαθολογίας, η Ευτέρπη Μόκα Διευθύντρια Παθολογίας, η Μαρία Φακή Προϊσταμένη του Τμήματος Αιμοδοσίας και ο Πέτρος Μυλωνής Νοσηλευτής Αιμοδοσίας στο Γ.Ν. Λάρισας.

Source link

Facebook