30 Μαρτίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Συνελήφθη 41χρονος που απείλησε τη σύζυγό του με όπλοΠρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023, 01:25

Πάτρα: Συνελήφθη 41χρονος που απείλησε τη σύζυγό του με όπλο

Στα κρατητήρια της Ασφάλειας Πατρών βρίσκεται ένας 41 ετών άνδρας, μετά την καταγγελία της συζύγου του ότι την απείλησε με όπλο.

Η 35χρονη γυναίκα έφτασε μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα εκφράζοντας φόβους για τη ζωή και τη σωματική της ακεραιότητα.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, μετά από έντονο τσακωμό που είχαν, ο σύζυγός της έβγαλε όπλο που κατέχει και το έστρεψε επάνω της.

Άμεσα οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 41χρονου, ο οποίος υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση εναντίον της συζύγου του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και η ίδια.

Επιχείρησε να ξεφορτωθεί τα όπλα μέσα από το κρατητήριο

Ενδιαφέρον προκαλεί ο τρόπος που ο άνδρας φέρεται να επιχείρησε να “ξεφορτωθεί” τα όπλα που είχε στην κατοχή του, μετά τη μήνυση που υπεβλήθη σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, τον 41χρονο επισκέφθηκε στο κρατητήριο συγγενικό του πρόσωπο, στο οποίο ο άνδρας έδωσε τα κλειδιά του σπιτιού και των οχημάτων του, ενώ είχαν σύντομη συνομιλία πριν αποχωρήσει.

Λίγη ώρα αργότερα, το συγγενικό πρόσωπο του φερόμενου δράστη επέστρεψε στην Ασφάλεια Πατρών προκειμένου να του παραδώσει τα κλειδιά.

Σε έλεγχο που ακολούθησε από τους αστυνομικούς, εντοπίστηκαν κάτω από τη σέλα της μηχανής του 41χρονου, ένα αεροβόλο όπλο και ένα κρότου – λάμψης.

Η Ασφάλεια Πατρών σχηματίζει δικογραφία σε βάρος του, ενώ ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023, 01:25Source link

Facebook