29 Μαρτίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

800 τόνοι αλάτι έπεσαν στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου στη διάρκεια της “Μπάρμπαρα”


Όπως ενημερώνει η εταιρία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, 36 εκχιονιστικά μηχανήματα αποχιόνιζαν και 125 φορτηγά αλάτι έπεσαν στην ΠΑΘΕ στη διάρκεια των φαινομένων της κακοκαιρίας “Μπάρμπαρα”.

Ομαλή ήταν η διεξαγωγή της κυκλοφορίας στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου σ’ ολόκληρο το μήκος του καθ’ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» που έπληξε περιοχές της χώρας τις τελευταίες ημέρες.

800 τόνοι αλάτι έπεσαν στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου στη διάρκεια της “Μπάρμπαρα”

Ο μηχανισμός κι οι εργαζόμενοι της εταιρείας, σε ετοιμότητα ήδη πριν την έναρξη της κακοκαιρίας κι έχοντας πραγματοποιήσει ασκήσεις αποχιονισμού προκειμένου να υπάρξει ο βέλτιστος συντονισμός και αποτελεσματικότητα σε συνθήκες έντονης χιονόπτωσης, λειτούργησαν προκειμένου να εξασφαλιστεί η εξυπηρέτηση των χρηστών του αυτοκινητόδρομου, από το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου με την έναρξη της κακοκαιρίας, έως και την ύφεσή της σήμερα Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου.

Τα φαινόμενα υπήρξαν ιδιαίτερα έντονα στο νότιο τμήμα του αυτοκινητόδρομου και κυρίως μεταξύ των Χ.Θ. 252-286 (Πελασγία – ΒΙ.ΠΕ. Αλμυρού). Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου σε όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας συνεργάστηκε αποτελεσματικά με την Τροχαία Αυτοκινητόδρομων Μαγνησίας.

Κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας, το επιχειρησιακό προσωπικό της εταιρείας εργάστηκε σε δύσκολες συνθήκες αποχιονίζοντας με 36 εκχιονιστικά μηχανήματα, τα οποία έριξαν 800 τόνους αλατιού (125 φορτηγά) και διένυσαν συνολικά περισσότερα από 42.000 χιλιόμετρα.

800 τόνοι αλάτι έπεσαν στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου στη διάρκεια της “Μπάρμπαρα”

Μέλημά μας στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου είναι η εξασφάλιση των προϋποθέσεων για ασφαλή μετακίνηση όλων των οδηγών, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για τη συμμόρφωση με τις υποδείξεις των αρχών, με αποτέλεσμα να μετακινηθούν με ασφάλεια στους προορισμούς τους” ανακοινώθηκε από την εταιρία.

Source link

Facebook