25 Μαρτίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Στην κεντρική πλατεία της Λάρισας η απεργιακή συγκέντρωση για τα Τέμπη – Στάση εργασίας σε εμπορικά και φαρμακεία (video)


Στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, σήμερα, Πέμπτη, 16 Μαρτίου, στις 11:30π.μ. , πραγματοποιείται η απεργιακή συγκέντρωση του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, καθώς επίσης και πολλών φορέων και συλλογικοτήτων για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που βύθισε στο πένθος όλη την Ελλάδα.

Την κινητοποίηση στηρίζει και ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας, ο οποίος αποφάσισε να συμμετέχει πραγματοποιώντας δίωρη στάση εργασίας, συντασσόμενος με την απόφαση της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας. Επίσης ο Σύλλογος Φαρμακοποιών Λάρισας συμμετέχει στην κινητοποίηση με στάση εργασίας που θα γίνει από τις 12.00μ. ως 14.30.

Τέλος η Διοίκηση του του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας,  σε ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στο πένθος των οικογενειών των αδικοχαμένων θυμάτων, αποφάσισε την αποχή των μελών του από τα καθήκοντά τους για σήμερα, Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 και τη διοργάνωση σιωπηρής διαμαρτυρίας των μελών του, σήμερα στις 20:30 έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας.

Ρεπορτάζ: Μ. Γκουσιάρη

Source link

Facebook