29 Μαρτίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Άγρια επίθεση από αδέσποτα σκυλιά δέχτηκε 93χρονος στον Αλμυρό Βόλου



Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023, 21:27

Άγρια επίθεση από αδέσποτα σκυλιά δέχτηκε 93χρονος στον Αλμυρό Βόλου

Σοβαρά χτυπημένος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού ένας 93χρονος, μετά από επίθεση αδέσποτων σκύλων. Ο 93χρονος προσπάθησε να κλείσει το γκαράζ του σπιτιού του για να μην μπουν τα αδέσποτα, που κατακλύζουν την περιοχή και δέχτηκε επίθεση.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στις εργατικές κατοικίες και η φωτογραφία είναι αποκαλυπτική της επίθεσης που υπέστη ο ηλικιωμένος, ο οποίος φέρει τραύματα στο πρόσωπο και τα χέρια του. Πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος ανέφεραν πως ο ηλικιωμένος αιφνιδιάστηκε και έπεσε στο χώμα, με τα σκυλιά να τον δαγκώνουν ενώ κατ’ επανάληψη. Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ενοχλήσει κατ’ επανάληψη τον δήμο για τις μεγάλες αγέλες σκύλων στην περιοχή και δεν έχουν λάβει καμία απάντηση.

«Έχει τραυματιστεί σε πολλά σημεία και πρόκειται για έναν αδύναμο άνθρωπο» , δήλωσε η κόρη του.

Ο Αλμυρός δεν φρόντισε ποτέ να αποκτήσει καταφύγιο αδεσπότων και η εισαγγελία δέχεται συνεχώς καταγγελίες για την κατάσταση που επικρατεί από το κέντρο της πόλης μέχρι τις πλέον απομακρυσμένες γειτονιές. Στο μεταξύ ο Αλμυρός έχει γεμίσει φόλες, τα ζώα δολοφονούνται γιατί ο δήμος δεν επιδιώκει καμία λύση στο πρόβλημα.

Πηγή: gegonota.news


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023, 21:45



Source link

Facebook