25 Μαρτίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Την Κυριακή ο 4ος Πελάσγιος δρόμος στην Λάρισα


Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να πάρουν μέρος στον 4ο Πελάσγιο Δρόμο, που πραγματοποιείται την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, απηύθυναν στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου σήμερα στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας οι συνδιοργανωτές φορείς.

Η διαδρομή του Πελάσγιου δρόμου έχει αφετηρία και τερματισμό την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, το Αλσος Μεζούρλου και τον Περιφερειακό των Τρικάλων. Πρόκειται για αγώνα δρόμου 6.750μ καθώς και αγώνες 3.500μ & 1000μ για τον παιδικό. Οι συμμετέχοντες δρομείς των 3.500μ θα τρέξουν την κυκλική διαδρομή μια φορά. Στη μεγάλη διαδρομή των 6.750μ οι συμμετέχοντες δρομείς τρέχουν την ίδια διαδρομή δύο φορές.

Την Κυριακή ο 4ος Πελάσγιος δρόμος στην Λάρισα

Για τον 4ο Πελάσγιο δρόμο ένωσαν τις δυνάμεις τους ο Αθλητικός Σύλλογος ΠΕΛΑΣΓΟΣ Λάρισας και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, τον Σ.Δ.Υ. Ν.Λάρισας,τον ΣΥ.Β.Α.Σ Λάρισας με συνδιοργανωτές την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων. Το κάλεσμα συμμετοχής στην αθλητική διοργάνωση απηύθυναν στο πλαίσιο της σημερινής συνέντευξης τύπου, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Ηλίας Καφφές και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ Βαγγέλης Μόρας.

Source link

Facebook