30 Μαρτίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Στην Ολομέλεια της ΔΑΚΕ καθηγητών Λάρισας ο Δημήτρης Πεππές


Με πολύ μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων της ΔΑΚΕ καθηγητών Νομού Λάρισας, πραγματοποιήθηκε χθες η ολομέλεια της παράταξης στην οποία παραβρέθηκε ο αιρετός της ΔΑΚΕ στο ΚΥΣΔΕ και μέλος της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ, Δημήτρης Πεππές.

Στην Ολομέλεια της ΔΑΚΕ καθηγητών Λάρισας ο Δημήτρης Πεππές

Η εκδήλωσε ξεκίνησε με ενημέρωση των παρευρισκόμενων για θέματα του ΠΥΣΔΕ από τον αιρετό Καρκαλή Νίκο, από τον προεδρεύοντα της ΕΛΜΕ Θανάση Φούντα και από τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Μιχάλη Τζιατζιά.
Ο αιρετός του ΚΥΣΔΕ στην τοποθέτησή του, αναφέρθηκε σε θέματα υπηρεσιακών μεταβολών (διορισμούς, μεταθέσεις, αμοιβαίες μεταθέσεις αποσπάσεις, τοποθετήσεις κ.α.) αλλά και στην ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ερωτήματα, προτάσεις και ανταλλαγή απόψεων.

Στην Ολομέλεια της ΔΑΚΕ καθηγητών Λάρισας ο Δημήτρης Πεππές

Η ολομέλεια της ΔΑΚΕ καθηγητών Νομού .Λάρισας απαιτεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη να δράσει ανεξάρτητα, άμεσα και αποτελεσματικά (όπου και όσο πίσω πρέπει να φτάσει), ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους άλλης μιας εθνικής τραγωδίας. ΟΧΙ άλλα Τέμπη, Άδενδρο Θεσσαλονίκης, Μάτι, Μάνδρα ,Εξπρές Σάμινα.

Source link

Facebook