8 Ιουνίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

“Μεταδημότευσαν” αδέσποτα του δήμου Βόλου στο δήμο Νοτίου Πηλίου


Μήνυση κατ’ αγνώστων στο Α.Τ. Νοτίου Πηλίου υπέβαλλε ο δήμος Νοτίου Πηλίου καθώς στην περιοχή του εντοπίστηκαν τσιπαρισμένα αδέσποτα σκυλιά του δήμου Βόλου. Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση της Ζωοφιλικής Αδεσπότων Πηλίου, πάνω από 20 σκυλιά εθεάθησαν σε χωριά του δήμου τον τελευταίο μήνα και από έλεγχο που διενήργησε κτηνίατρος σε 13 από αυτά, διαπιστώθηκε ότι όλα ήταν στειρωμένα και έφεραν chip του δήμου Βόλου.

Η ανάρτηση της Φιλοζωϊκής

Τον τελευταίο μήνα δεχτήκαμε αρκετά τηλεφωνήματα από την περιοχή Καλά Νερά με πληροφορίες για την ξαφνική εμφάνιση πλήθους άγνωστων σκύλων (άνω των 20), σε διάφορα μέρη της Κοινότητας. Άμεσα ο Δήμος Νοτίου Πηλίου έκανε μήνυση κατ’ αγνώστων στο ΑΤ Νοτίου Πηλίου για την εγκατάλειψη των σκύλων. Τις επόμενες ημέρες μεταβήκαμε στην περιοχή μαζί με κτηνίατρο και με τη χρήση scanner διαπιστώσαμε ότι και τα 13 σκυλιά που καταφέραμε να ελέγξουμε μεχρι τωρα, ήταν όλα στειρωμένα και έφεραν chip του Δήμου Βόλου. Κρίνοντας από την ημερομηνία στείρωσης και υπολογίζοντας τον απαραίτητο χρόνο αποθεραπείας, είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για επανεντάξεις από το καταφύγιο του Δήμου Βόλου και καλούμε τους υπεύθυνους του Γραφείου για τα αδέσποτα να το επιβεβαιώσουν και να μας εξηγήσουν πως βρέθηκαν στα Καλά Νερά όλα τα αδέσποτα ταυτόχρονα, αν δεν τοποθετήθηκαν μαζικά με τα μέσα που διαθέτουν γι αυτό το σκοπό. Περιμένουμε απαντήσεις από τον αντιδήμαρχο και την υπευθυνη του γραφείου και προς διευκόλυνση παρέχουμε φωτογραφίες και τα chip των σκυλων που μέχρι τώρα ελέγξαμε, για σύγκριση με τις λίστες των επανεντάξεων του δήμου.

Υ.Γ Παραδόθηκαν στον υπεύθυνο περισυλλογής του Δήμου Βόλου τρία σκυλάκια από τα τοποθετημένα στα Καλά Νερά, με τσιπ του Βόλου. Θέλουμε να μάθουμε σε ποιο μέρος μεταφέρθηκαν“.

Source link

Facebook