8 Ιουνίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Παρουσία του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννη Τσακίρη, η Γενική Συνέλευση του ΣΘΕΒ


Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου το απόγευμα στο ξενοδοχείο “Larissa Imperial” στη Λάρισα η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΘΕΒ και με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Παρουσία του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννη Τσακίρη, η Γενική Συνέλευση του ΣΘΕΒ

Οι εργασίες της κλειστής συνέλευσης του Συνδέσμου θα ξεκινήσουν στις 17.30, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ημερήσιας διάταξης, και την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων μελών του ΣΘΕΒ.
Στη συνέχεια και ώρα 19.30 θα ακολουθήσει η συνεδρίαση, που θα είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο, και στην οποία χαιρετισμό θα απευθύνουν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ο πρόεδρος Ε.Ε. ΣΕΒ, Ευθύμιος Βιδάλης ενώ ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ, Γιώργος Ρουπακιάς στην τοποθέτησή του θα αναφερθεί στις προοπτικές ανάπτυξης των θεσσαλικών επιχειρήσεων.

Ακολούθως, ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Τσακίρης, θα αναπτύξει τις θέσεις της Κυβέρνησης για τον τομέα των επενδύσεων που απασχολεί τον επιχειρηματικό κόσμο καθώς και τις προοπτικές της περιφερειακής ανάπτυξης, η οποία θα αποτελέσει στο εγγύς μέλλον βασική προϋπόθεση για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Αμέσως μετά ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αναπληρωτής τομεάρχης Έρευνας και Καινοτομίας, Γιάννης Σαρακιώτης, θα αναφερθεί στις θέσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σχετικά με τις επενδύσεις και την ανάπτυξη της Οικονομίας. Τέλος, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Οικονομικών, Μιχάλης Αργυρού, θα απαντήσει μέσω της ομιλίας του σε ερωτήματα, όπως: Πώς λειτουργεί η ελληνική οικονομία; Ποιες είναι οι μεταρρυθμιστικές διαδικασίες προκειμένου να καταστεί ανταγωνιστική και δυναμική η ελληνική οικονομία;

Source link

Facebook