10 Ιουνίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Λάρισα: Ενημέρωση επαγγελματιών του τουρισμού για τη νέα νομοθεσία


Την Τρίτη 4 Απριλίου στην παραλία της Σωτηρίτσας  πραγματοποιήθηκε ενημέρωση  από τον Προϊστάμενο Ελέγχου και Τουριστικής Ανάπτυξης Θεσσαλίας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Νικόλαο Σαρούκο  για θέματα που  αφορούν  την νέα νομοθεσία για την έκδοση πιστοποιητικού  κατάταξης των καταλυμάτων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν  Πρόεδροι συλλόγων και ιδιοκτήτες καταλυμάτων της περιοχής. Ενημερώθηκαν για τις διαδικασίες που αφορούν την νέα αδειοδότηση των καταλυμάτων και τον χρόνο που απαιτείται όπως και για τις παρεμβάσεις που θα δημιουργήσουν επιπρόσθετη μοριοδότηση αλλά και υπεραξία στην παρεχόμενη ποιότητα υπηρεσιών των καταλυμάτων και της ευρύτερης περιοχής.

Λάρισα: Ενημέρωση επαγγελματιών του τουρισμού για τη νέα νομοθεσία

Στη συνέχεια δόθηκαν  διευκρινίσεις για την ιεράρχηση των ενεργειών  που αφορούν την ένταξη στα επιδοτούμενα προγράμματα, ενώ η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανοικτή συζήτηση και χρήσιμες πληροφορίες για καίρια ζητήματα που απασχολούν την τουριστική επιχειρηματικότητα.

Σημείωση

Για όσους  δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην συνάντηση , μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Σαρούκο στην ηλεκτρονική διεύθυνση saroukos_n@mintour.gr  .

Source link

Facebook