10 Ιουνίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

17χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού με ουσία που έριξαν στο ποτό τηςΠρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023, 19:30

Κολωνάκι: 17χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού με ουσία που έριξαν στο ποτό της

Τον βιασμό της από έναν 35χρονο κατήγγειλε μια 17χρονη στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας όταν μαζί με μια 21χρονη φίλη της πήγαν για ποτό σε ένα μπαρ με ναργιλέδες στην Ηλιούπολη. Εκεί γνώρισαν έναν 32χρονο μαζί με έναν ακόμη άνδρα, οι οποίοι τις προσέγγισαν με σκοπό να τους προτείνουν να εργαστούν σεζόν στα Κύθηρα, σε μαγαζί που διαθέτει ο ένας εκ των δυο.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα και οι τέσσερις πήγαν σε γνωστό μπαρ στο Κολωνάκι όπου τους περίμενε ένας ακόμη άνδρας γνωστός της 17χρονης.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ανήλικη, μετά από κατανάλωση αλκοόλ που την κέρασε ο γνωστός της άρχισε να ζαλίζεται και να αλλάζει η συμπεριφορά της, πιθανότατα λόγο κάποιας ουσίας που της είχε ρίξει στο ποτό της. 

Λίγο πριν τις 6 έφυγαν από το μαγαζί και ενώ η ανήλικη κοπέλα βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, πήγαν στο σπίτι του 32χρονου και εκεί φέρεται να υπέκυψε στις αρρωστημένες διαθέσεις του 35χρονου. Το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, η ανήλικη ξύπνησε στο ίδιο σπίτι, σε άθλια κατάσταση, μη μπορώντας να θυμηθεί τι ακριβώς είχε συμβεί.

Τότε ο 35χρονος της είπε ότι είχε συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί της, κάτι που δεν θα γινόταν αν ήταν σε νηφάλια κατάσταση, όπως ισχυρίζεται η ανήλικη.

Η 17χρονη πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και έκανε σχετική καταγγελία. Ο 35χρονος εμφανίστηκε αυτοβούλως στο ΑΤ και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Δικογραφία σχηματίστηκε και εις βάρος του άνδρα που κέρασε τα ποτά στην 17χρονη στο Κολωνάκι ο οποίος αναζητείται.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023, 19:30Source link

Facebook