10 Ιουνίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Έργα ύψους 4 εκατ. ευρώ στον δήμο Αλμυρού


Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέας Κολυνδρίνη ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Βαγγ. Χατζηκυριάκος με θέμα τα έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στον Δήμο Αλμυρού.  

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διεξοδικά τα έργα που είναι σε εξέλιξη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στον Δήμο Αλμυρού και συγκεκριμένα ο κυκλικός κόμβος στην είσοδο της πόλης, η κατασκευή πεζοδρομίων στην είσοδο του Αλμυρού, η ολοκλήρωση της γέφυρας του Ξηριά, η εκπόνηση της μελέτης για την οριοθέτηση-διευθέτηση του Ξηριά, οι καθαρισμοί ρεμάτων, η σταδιακή ολοκλήρωση των πεζοδρομίων στο Κρόκιο και η ολοκλήρωση των εργασιών στα τρία γήπεδα του Δ. Αλμυρού, της Σούρπης, του Πλατάνου και της Ευξεινούπολης.

Παράλληλα έγινε εκτενής αναφορά για τα τεχνικά έργα και τα έργα οδοποιίας προϋπολογισμού άνω των 4 εκατ. ευρώ που θα ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα στο Δ. Αλμυρού. Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας τόνισε σχετικά ότι: «Και στον Δήμο Αλμυρού όπως σε όλους τους Δήμους της ηπειρωτικής Μαγνησίας, σε συνεργασία με τον Δήμο, τα Τοπικά Συμβούλια και τις τοπικές κοινωνίες υλοποιούνται και ολοκληρώνονται έργα ουσίας προς όφελος των πολιτών και τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους, για την αντιπλημμυρική προστασία, την οδική ασφάλεια, την ποιότητα ζωής, το πολιτισμό και τον αθλητισμό. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει να προγραμματίζει και να σχεδιάζει νέα έργα και δράσεις για τη γενικότερη αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής του Αλμυρού

Source link

Facebook