4 Ιουνίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Τρόφιμα συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Γεν.Δ/νσης Θεσσαλίας


Ενόψει του εορτασμού του Πάσχα, το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης (ΓΕ.Π.Α.Δ.) Θεσσαλίας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, με την πολύτιμη αρωγή φίλων του Σώματος, συγκέντρωσαν τρόφιμα, τα οποία παραδόθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου για την ενίσχυση των συσσιτίων της «Ο Επιούσιος».

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Ταξίαρχος Θωμάς Καρανάσιος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, Αστυνομικό Διευθυντή Αγάπιο Χαρακόπουλο, τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Παναγιώτη Οικονόμου και τον Αστυνόμο Β΄ Πέτρο Παπαδημητρίου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, συναντήθηκαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ.κ. Ιερώνυμο και προσέφεραν τα συγκεντρωθέντα είδη. Παρόμοιες δράσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν και στο μέλλον καθώς, όπως ανέφεραν, η ενσυναίσθηση αποτελεί σημείο αναφοράς των γυναικών και ανδρών που υπηρετούν στις αστυνομικές Υπηρεσίες της Θεσσαλίας και

Τρόφιμα συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Γεν.Δ/νσης Θεσσαλίας

Ο Μητροπολίτης εξέφρασε τις ευχές του και εγκάρδιες ευχαριστίες για την πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης των αστυνομικών.

Source link

Facebook