29 Μαΐου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Αυξημένα μέτρα της τροχαίας στην Θεσσαλία για τις γιορτές του Πάσχα


Aυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλο το οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας, λαμβάνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, προκειμένου να εξασφαλιστούν συνθήκες ομαλής και ασφαλούς κυκλοφορίας των οχημάτων.

Αυξημένα μέτρα της τροχαίας στην Θεσσαλία για τις γιορτές του Πάσχα

Ενδεικτικά, τα μέτρα περιλαμβάνουν τροχονομικούς ελέγχους, εστιάζοντας, μεταξύ άλλων, στη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων (όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, μη χρήση ζώνης ασφαλείας – προστατευτικού κράνους κ.α.), καθώς και αστυνόμευση τόσο εντός των πόλεων όσο και στις εισόδους – εξόδους αυτών, σε σταθμούς διοδίων, σε χώρους επιβίβασης και αποβίβασης επιβατών, κ.ά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση, να ακολουθούν τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων. Σημειώνεται τέλος ότι ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα.

Source link

Facebook