10 Ιουνίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Διακρίσεις μαθητών του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Λάρισας


Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι Μαθητές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια τους, κατ’ αρχάς, στο μαθητή του Τμήματος Β΄ Πληροφορικής, Μιχάλη Μουρτασάγα για την τιμητική διάκριση που έλαβε για τη συμμετοχή του, με τη δημιουργία μιας αφίσας, στο 12ο Καλλιτεχνικό Μαθητικό Διαγωνισμό ΟΚΑΝΑ 2023, με θέμα «ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ & ΔΙΚΤΥΑ. Φαίνομαι. Είμαι; Επιλέγω».

Επίσης, συγχαίρει τη Μαθητική Ομάδα που αποτελείται από τους μαθητές του Τμήματος Β΄ Πληροφορικής, Σεβαστή Βαρβαρούση, Παναγιώτη Κουρή, Κωνσταντίνο Λιμνίδη, Μιχάλη Μουρτασάγα, Αλεξία Μουστάκα και Γεωργία Πανάγου, οι οποίοι υπό τον συντονισμό της Εκπαιδευτικού Ανθής Γκουντούρα, διακρίθηκαν και αναδείχθηκαν στην τελική τριάδα του Διαγωνισμού «Καν’ το ν’ ακουστεί 2023» του EuropeanSchoolRadio, με θέμα «Η Νέα Γενιά για την Ειρήνη» με τη δημιουργία του ραδιοφωνικού μηνύματος με τίτλο «Η Ειρήνη στον Άβακα».

Τέλος η Διεύθυνση του σχολείου εύχεται, κατά την τελετή βράβευσης του Μαθητικού Φεστιβάλ Ραδιοφώνου, που θα πραγματοποιηθεί στη Ζάκυνθο, να καταταγούν στην 1η θέση της τελικής τριάδας, να επαναλάβουν τα επιτεύγματά τους και σε επόμενους Διαγωνισμούς και να αποτελέσουν οδηγό και για άλλες επιτυχίες των Μαθητών του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας.

Source link

Facebook