8 Ιουνίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίαςΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023, 10:51

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έξω από τα Γραφεία της Ομοσπονδίας στην Πλατεία Καραϊσκάκη, ενώ συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς τα Γραφεία της Κ.Ε.Δ.Ε. και προς το Υπουργείο Εσωτερικών.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ομοσπονδία των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με απόφαση της προκηρύσσει 24ωρη Πανελλαδική Απεργία για το προσωπικό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης την ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023.

Διεκδικούμε:

Να καταργηθεί τώρα η υποχρέωση εξάντλησης κάθε ένδικου μέσου που αφορά σε διεκδικήσεις εργαζομένων.

Την μονιμοποίηση των Εργαζομένων-Συμβασιούχων, που καλύπτουν αποδεδειγμένα πάγιες και διαρκείς ανάγκες και εργάζονται με επαναλαμβανόμενες συμβάσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Να ανακληθεί κάθε πειθαρχική δίωξη σε Δημοτικά Συμβούλια και Αιρετούς που αποφάσισαν την μη άσκηση ένδικων μέσων κατά εργαζομένων, στηρίζοντας τις υπηρεσίες των Δήμων και το συμφέρον των Δημοτών που τους εξέλεξαν!!!

Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο σύνολο των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενάντια στην πολιτική της απαξίωσης και των ιδιωτικοποιήσεων!!!».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023, 10:51Source link

Facebook