10 Ιουνίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Πασχαλινές δράσεις στα ΚΑΠΗ του δήμου Λαρισαίων


Με πασχαλινή διάθεση και αμείωτο κέφι, μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας, φιλοτέχνησαν υπό την καθοδήγηση της κ. Εύης Καλούδη, 150 πασχαλινές χειροποίητες λαμπάδες με υλικά που συγκέντρωσαν τα ίδια τα μέλη, καθώς και διακοσμητικά είδη που τους διέθεσαν για την εν λόγω δράση οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας.

Εκπρόσωποι των ΚΑΠΗ προσέφεραν πασχαλινές λαμπάδες στο Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων, όπου τους υποδέχτηκαν η Προϊσταμένη Κοινωνικών Δομών, Απασχόλησης και Ισότητας των Φύλων κ. Βασιλική Δοβλατανιώτη, ο υπεύθυνος του Κοινωνικού παντοπωλείου κ. Θεόδωρος Γαντζούδης και στελέχη της υπηρεσίας, προκειμένου να διατεθούν στους ωφελούμενους της δομής.

Πασχαλινές δράσεις στα ΚΑΠΗ του δήμου Λαρισαίων

Επιπροσθέτως μέλη του ΚΑΠΗ υπό την συνοδεία της Προϊσταμένης των ΚΑΠΗ κ. Δήμητρας Κωστοπούλου και των Κοινωνικών Λειτουργών της Διεύθυνσης Πρόνοιας κ.κ Αντιγόνης Μπουχώρη και Αναστασίας Ριζούλη πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Λάρισας. Με αμέτρητα χαμόγελα, αγκαλιές, πασχαλινά τραγούδια και κάλαντα οι μικροί μαθητές υποδέχτηκαν τους ηλικιωμένους πλημμυρίζοντας τους με συναισθήματα συγκίνησης και χαράς. Στη συνέχεια τα μέλη μοίρασαν πασχαλινές λαμπάδες στα παιδιά, τα οποία ενθουσιάστηκαν και ανταπέδωσαν προσφέροντάς τους πασχαλινές κάρτες με ευχές. Ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Νικόλαος Θεοχάρης αλλά και οι εκπαιδευτικοί, ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους τονίζοντας ότι οι συγκεκριμένες κοινωνικές δράσεις και πρωτοβουλίες προσφέρουν μεγάλη χαρά στα παιδιά.

Επίσης ένας σημαντικός αριθμός λαμπάδων διατέθηκε και στην πασχαλινή εκδήλωση Αγάπης που πραγματοποίησε το Κοινωνικό Εθελοντικό Δίκτυο #Κανείς Μόνος# με στόχο τη δημιουργία ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας Καρκινοπαθών.

Source link

Facebook