9 Ιουνίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

T. Tσιαπλές: Τον δρόμο που οδηγεί… στον Άδη θυμίζουν οι εγκαταλελειμμένες σήραγγες που άνοιξε η ΔΕΗ στην Αργιθέα


Το θέμα της οδικής σύνδεσης των νομών Καρδίτσας – Άρτας στην ορεινή Αργιθέα θίγει ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, κ. Τάσος Τσιαπλές, με αφορμή πρόσφατη επίσκεψη του στην περιοχή και στις σήραγγες που άνοιξε η ΔΕΗ στα τέλη της 10ετίας του 1990.

Οπως αναφέρει ο κ. Τσιαπλές “αυτό που νομίζει κανείς ότι είναι ο δρόμος «καθόδου για τον Αδη». Όχι, απλά είναι το κομμάτι του δρόμου με τις 5 σήραγγες που άνοιξε η ΔΕΗ το 1989-90 στην ορεινή Αργιθέα και έτσι παραμένει μέχρι σήμερα, ο οποίος συνδέει τους Νομούς Καρδίτσας- Άρτας, δηλαδή δυο περιφέρειες!

T. Tσιαπλές: Τον δρόμο που οδηγεί… στον Άδη θυμίζουν οι εγκαταλελειμμένες σήραγγες που άνοιξε η ΔΕΗ στην Αργιθέα

Βλέπετε από πού περνά η καπιταλιστική ανάπτυξη, για την οποία καυχιέται η περιφερειακή αρχή Αγοραστού και όλες οι κυβερνήσεις (Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ με τα συμπληρώματά τους), που κυβέρνησαν την τελευταία 20ετία. Και να φανταστεί κανείς ότι αυτός δεν είναι ο κανονικός δρόμος. Ο κανονικός που παρακάμπτει αυτό το κομμάτι «καθόδου για τον Αδη», μήκους 3 χιλιομέτρων, παραμένει ένας κακοτράχαλος χωματόδρομος”, καταλήγει ο επικεφαλής της ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας.

Source link

Facebook