29 Μαΐου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Επιστρέφονται από τις 11 Απριλίου οι πινακίδες δικύκλων και Ι.Χ. ενόψει ΠάσχαΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023, 21:15

Επιστρέφονται από τις 11 Απριλίου οι πινακίδες δικύκλων και Ι.Χ. ενόψει Πάσχα

Τη δυνατότητα να παραλάβουν τις πινακίδες των οχημάτων τους, που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας, θα έχουν οι κάτοχοι αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών από αύριο Τρίτη 11 Απριλίου, προκειμένου να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους εν όψει της γιορτής του Πάσχα.  

Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που δε θα τις παραλάβει ο ίδιος ο οδηγός), από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος), από τις 09.00 έως τις 15.00.  

Σημειώνεται ότι δε θα επιστραφούν οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπες ΑμεΑ, Ρ-71, Ρ-72), καθώς και σε περιπτώσεις για τις οποίες έχουν εκδοθεί σχετικές αποφάσεις από δικαστικές αρχές.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023, 21:38Source link

Facebook