4 Ιουνίου 2023

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Τέμπη: Με καταθέσεις ειδικών μαρτύρων συνεχίζεται το ανακριτικό έργο


Με τις καταθέσεις τριών εν ενεργεία Σταθμαρχών συνεχίζεται η ανακριτική διαδικασί στην Λάρισα που αναμένεται να ρίξει φως στις ευθύνες για τον θάνατο των 57 ανθρώπων στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα της 28ης Φεβρουαρίου.

Οι τρεις μάρτυρες θεωρείται πως έχουν ειδικές γνώσεις επί του πως λειτουργούσε ο σιδηρόδρομος πριν το δυστύχημα της 28ης Φεβρουαρίου. Ο ένας εξ αυτών, εκτελεί χρέη Προϊσταμένου Επιθεώρησης, μετά την προφυλάκιση του Προϊσταμένου Επιθεώρησης που επέβλεπε το προσωπικό του Σταθμού της Λάρισας την περίοδο του δυστυχήματος.

Από τους άλλους δύο που καταθέτουν, μια είναι η Σταθμάρχης που στο παρελθόν είχε την βραδινή βάρδια πριν την αναλάβει ο Σταθμάρχης την μοιραία νύχτα, ενώ ο άλλος είναι Σταθμάρχης που εργάζεται στον Σταθμό της Λάρισας.

Αναμένεται με τις γνώσεις και την εμπειρία τους να φωτίσουν περεταίρω την υπόθεση. Παράλληλα οι πραγματογνώμονες συνεχίζουν το έργο τους όσον αφορά τις συνθήκες του δυστυχήματος. Το πόρισμά τους αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα.

Την προσεχή εβδομάδα έχει κληθεί να καταθέσει ο δικηγόρος οικογενειών θυμάτων της τραγωδίας κ. Αποστολίδης, ο οποίος έχει καταγγείλει απόπειρα εξαγοράς οικογενειών των θυμάτων, από την Hellenic Train.

Source link

Facebook